Doelgroep

Voortgezet onderwijs – klas 1, 2 en 3

Thema’s

Pesten, sociale media en sexting

Speeltijd

90 Minuten

Opbouw

60 Minuten

Aantal leerlingen

Maximaal 60 leerlingen

Ruimte

Lokaal of gymzaal

Voorstelling ONLINE

‘ONLINE’ is een muziektheatervoorstelling over pesten, vriendschappen, media en sexting. Grappige, gevoelige en herkenbare scènes nemen je mee in de wereld van verschillende jongeren die handelen vanuit hun eigen motivatie.

De voorstelling gaat over Owen, een jongen die al vaak is verhuisd maar nu volgens zijn moeder echt op een vaste plek is komen te wonen. Hij heeft nooit echt vrienden gehad omdat hij vaak moest verhuizen, maar nu kan hij er echt voor gaan. Owen neemt actie en probeert vrienden te maken. Op zijn school zitten veel verschillende mensen. Fien is aardig, Sterre is erg leuk en Liv en Demi zijn de grootste pestkoppen die er zijn. Owen wil niet langer de jongen zijn zonder vrienden, maar wat moet hij daarvoor opgeven? Zijn verkering met Sterre? Zijn vriendschap met Fien? Wat is ervoor nodig om gezien te worden? En zijn Liv en Demi echt zo slecht? 

In deze voorstelling komen de volgende vragen aan bod: hoe maak je een nieuwe start? Welk imago wil je hebben? Wanneer blijf je jezelf en wanneer verander je jezelf om erbij te horen? Wat zijn de gevolgen van sexting?


Theatergroep KOMMA

Telefoonnummer: 06-39854100

Email: info@theatergroepkomma.nl / sales@theatergroepkomma.nl